Vzdělávací akademie pro novináře o očkování aneb jak nás masírují

06.03.2016 21:42

V pořadu Máte slovo na téma očkování zaznělo na konci obvinění, že si Česká vakcinologická společnost objednala PR agenturu na „zpracování“ veřejnosti ve prospěch očkování. Projekt Vzdělávací akademie pro novináře o očkování měl vyřešit „potřebu České vakcinologické společnosti ČLS JEP (ČVS) aktivní komunikace v reakci na sílící mediální prezentaci tzv. antivakcinářů, zpochybňujících účinnost očkování.“ Výsledek? „Proškolení 16 klíčových novinářů (lifestyle, deníky, ČTK, TV)“. Aby nám ti „hlídací psi demokracie“ štěkali pěkně na povel a v zákrytu.

[...]

A chudáku panu profesorovi Prymulovi o tom prý nic neřekli, že se nestydí. Za to určitě může pan profesor Chlíbek, toho si totiž PR agentura vybrala jako toho nejschopnějšího chlapa pro boj s tmářskými antivakcináři. Tož pane profesore, s notnou dávkou financí a mediální publicity, vzhůru do boje.

Více na stránce Očkování: Informace o očkování, vakcínách, jejich složení a nežádoucích účincích, o kterých se příliš nemluví.

Sociální sítě

Náš YouTube kanál
Naše diskusní fórum
Naše stránka na VK.com